Jari Lehtola

Jari Lehtola on Taksi Lehtolan perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on toiminut taksialalla vuodesta 2006 ja perustanut Taksi Lehtolan vuonna 2007.

Taksilain uudistus vuonna 2018 toi mukanaan monia haasteita taksialan yrittäjille. Jarin mukaan uudistus pakotti yritykset tarkastelemaan toimintaansa uudella tavalla ja panostamaan entistä enemmän asiakaspalveluun ja kalustoon. Taksi Lehtola onkin ottanut uudistuksen haasteet vastaan ja panostanut vahvasti molempiin osa-alueisiin.

Kalusto ja asiakaspalvelu ovat yrityksen tärkeimpiä käyntikortteja. Jari uskoo että asiakkaat arvostavat siistejä ja uusia autoja sekä ystävällistä ja avuliasta asiakaspalvelua. Taksi Lehtolan kalusto onkin uutta ja modernia ja yrityksen henkilökunta on motivoitunut tarjoamaan ensiluokkaista asiakaspalvelua.

Jari arvostaa suuresti Taksi Lehtolan henkilökuntaa ja pitää heitä yrityksen tärkeimpänä voimavarana. Hän uskoo että yrityksen menestys perustuu motivoituneeseen ja osaavaan henkilökuntaan. Taksi Lehtola panostaakin paljon henkilökunnan koulutukseen ja viihtyvyyteen.

Jari Lehtola on kokenut taksiyrittäjä ja hän on intohimoinen työssään. Hän on luotsannut Taksi Lehtolan kasvavaksi ja menestyväksi yritykseksi joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua.

Haluaisitko sinä tulla osaksi meidän kuljettajatiimiä? Katso avoimet työpaikat tästä.