Juha Ritola

Kuljettajaesittelyssä pitkänlinjan taksinkuljettaja Juha Ritola. Juha on kokenut taksinkuljettaja joka on ajanut taksia jo vuodesta 1996. Uransa alussa hän ajoi Peräseinäjoella ja Seinäjoella, kunnes muutti Riihimäelle vuonna 2015. Riihimäellä hän on ajanut taksia vuodesta 2019 lähtien, pääasiassa viikonloppuisin.

Päätyökseen Juha toimii korjaamoesimiehenä raskaankaluston korjaamossa. Tässä tehtävässä hän vastaa töiden vastaanotosta, töiden suunnittelusta ja toimii työnjohdon esimiehenä.

Taksinkuljettajan työssä Juhaa kiehtoo erityisesti ihmisten kohtaaminen ja se että yksikään keikka ei ole samanlainen. Hän nauttii siitä että voi auttaa ihmisiä liikkumaan paikasta toiseen ja tarjota heille mukavan ja turvallisen matkan.

Juha on ystävällinen ja jämpti. Asiakaspalvelu on Juhalle helppoa ja sujuvaa ja hän tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, Juha on myös erittäin vastuuntuntoinen ja luotettava kuljettaja.

Juha arvostaa erityisesti Taksi Lehtolan joustavuutta. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden sovittaa taksikuljettajan työt yhteen päätyönsä kanssa. Juhan mielestä joustavuus on tärkeää sekä työntekijöille että asiakkaille.

Haluaisitko sinä tulla osaksi meidän kuljettajatiimiä? Katso avoimet työpaikat tästä.