Petri Lilius

Kuljettajaesittelyssä ajojärjestelijämme Petri Lilius. Petri on kokenut, ammattitaitoinen ja vastuullinen taksinkuljettaja joka on erikoistunut invataksikuljetuksiin jo vuodesta 2006 alkaen. Vuosien varrella hän on kartuttanut vankan ammattitaidon ja ymmärryksen invakuljetusten erityistarpeista. Petri onkin tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja kyvystään luoda asiakkaille luottamuksellinen ja miellyttävä matkakokemus.

Taksi Lehtolan ajojärjestelijänä Petri toimii tärkeänä linkkinä asiakkaiden ja kuljettajien välillä. Petri varmistaa että asiakkaat saavat aina tarvitsemansa taksin ja että kuljettajilla on kaikki tarvittavat tiedot keikkojen suorittamiseen. Hänen kykynsä koordinoida ja ratkaista ongelmia tehokkaasti tekevät hänestä arvokkaan osan tiimiämme.

Taksialan raudanlujan ammattitaidon lisäksi Petriä kuvaavat lämmin ihmisläheisyys ja positiivinen asenne. Hän arvostaa laadukasta kalustoa ja työskentelee mielellään Taksi Lehtolan nykyaikaisilla ja asianmukaisesti varustelluilla takseilla. Petri kehuu myös työyhteisöä ja sitä että yhteistyö sujuu aina mutkattomasti ja hyvässä hengessä.

Vapaa-ajallaan Petri rentoutuu jalkapallon parissa. Hän toimii valmentajana juniorijoukkueessa ja pelaa itsekin ikämiesten joukkueessa. Jalkapallo tarjoaa Petrille paitsi liikunnan iloa, myös mahdollisuuden työskennellä nuorten kanssa ja antaa heille eväitä elämään.

Haluaisitko sinä tulla osaksi meidän kuljettajatiimiä? Katso avoimet työpaikat tästä.